Kära följare!

Amanda Egilson återgår till Namnsmycken.com! Hitta de finaste namnsmyckena på www.namnsmycken.com istället! Här kommer några rader om vad som hänt den senaste tiden... Och hur allt började. Redo?

 

Jag har designat och tillverkat smycken med namn, sk namnsmycken och andra smycken i äkta silver med personliga budskap sedan 2006. Det tjocka länkade namnarmband med två små namnbrickor jag gjorde på kusen i silversmide på Folkuniversitet, blev startskottet. Det var ett mysigt, snyggt och personligt sätt att bära dem med sig min barn och ha dem nära även när de var på dagis. Ur det växte en affärsidé. Att bära med sig det bästa man har var man än går. Företagsnamnet och domännamnet var både enkla, självklara och framförallt lediga! Namnsmycken.com var ett faktum och blev en succé!

Första halvåret var jag i princip helt ensam på marknaden för ingen hade ju hört talas om något som heter namnsmycken tidigare. 2008 tog jag ett modigt kliv framåt för att visa att jag verkligen står för och tror på mina namnsmycken och valde att gå under eget namn, Amanda Egilson by hand and heart. Våren 2015 valde jag att gå ’back to the roots’ och återta mitt ursprungliga namn Namnsmycken.com.

Alla smycken görs för hand med mycket själ och hjärta

Bakom varje smycke ligger mycket själ och hjärta. Personligen tycker jag att det optimala smycket till någon man älskar ska vara genuint, unikt och handgjort. Ett namnsmycke i äkta silver där budskapet är hamrat för hand bokstav för bokstav, långt ifrån gravyrmaskiner och andra moderna hjälpmedel, det är kärlek för mig. Dagligen beskriver mina kunder känslan i att kunna bära med sig sina nära och kära och hur roligt det är att få ge bort något så personlig och unikt till någon man älskar. Det är ovärderligt för mig.

Du väljer

Alla namnsmycken görs för hand efter din beställning och det är du som väljer budskapet. Det kan vara några vackra ord, dina barns namn eller något som bara ni två känner till. Förslag på budskap, förutom de självklara barnnamnen, kan vara "värdefull", "I varje ögonblick", "Amor vincit omnia", "Älskade syster", "finaste", "jag älskar dig", "idag, i morgon, för evigt"… Allt är möjligt, bara vår egen fantasi skulle möjligtvis kunna sätta gränserna. Tanken är att det ska finnas något för var och en, oavsett om man söker ett fint dopsmycke, ett stilrent namnhalsband eller ett tuffare rocksmycke. Smyckena är tillverkade för hand i äkta silver och guld, i rena enkla former, klassiska, tidlösa och stilrena.

Jag är så tacksam att dagligen få arbeta med det jag älskar!

Tack!
Amanda Egilson
www.namnsmycken.com