Vad gör det att det regnar idag? Och igår och förrgår också? Faktiskt ingenting, det är lite skönt efter all sol vi fått hittills. När jag sitter med min lilla familj och med båda mina systrars familjer inkl liten bebis samt min fina mamma i en stuga på västkusten och hör mina barn leka tält utanför känner jag bara lycka och ro.  Vi har hunnit med så mycket känns det som, nedan en bild från Tivoli i Köpenhamn, där även 4-åringar fick åka galet läskiga bergochdalbanan och där 8-åringar fick åka världens högsta slänggunga på hela 80 möh (”himmelskibet”). Det var det absolut mest svindlande jag någonsin varit med om! Slänggungan på Grönan och Liseberg kan slänga sig väggen…



GALAN FÖR MAMMABLOGGARE

Kanske har du hört talas om Mammabloggalan som hölls i Göteborg den 4 juli, där bloggerskor från hela Sverige blev inbjudna? En fantastisk och lyxig tillställning med allt från proffsiga tjejer som hjälpte till med hår och make, 3-rättersmiddag, en saftig goodiebag och prisutdelning i flera olika kategorier. Vi bidrog med priser till kategorierna ”årets glamourmammablogg” och ”årets vardagsmammablogg” där vinnarna fick varsitt presentkort på valfritt silversmycke ur kollektionen.

Läs mer här: www.mammabloggarna.se  Här kommer du inom kort kunna läsa allt om galan, vilka som vann de olika priserna samt se massor av härliga mingelbilder.

Många sommarkramar
Amanda

PS: Vi har sommaruppehåll till och med mitten av augusti och hoppas ni känner att det är värt att vänta! Så fort jag är tillbaka sätter jag full fart för att leveranstiden ska bli så kort som möjligt.