Hej Höst!
Det är höst och vi är i full gång igen med normala leveranstider. Det är skönt på något sätt att vara tillbaka i vardagen efter en lång härlig sommar. Det är som att man måste få lite distans till jobbet för att kunna uppskatta det.

Mäss-dags!
Snart är det dags för Sveriges största mässa för barn 0-6 år, UnderbaraBarn-mässan, som går av stapeln 2-4 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö. Som vanligt finns vi på plats i en stor monter i C-hallen. Mässan går samtidigt som Hem&Villa-mässan så arrangörerna räknar med att det blir extra många besökare så biljetten gäller båda mässorna. Det ska bli så spännande!

Och som vanligt kommer vi att lotta ut (minst) ett smycke på mässan, dvs en av de kunder som beställer sitt smycke på mässan har chans att få alla pengarna tillbaka! (Obs! Detta gäller endast mäss-beställningar i montern).

Nyheter!
Vi har redan nu ett par nyheter i shopen (läderarmbandet och ett par rektangulära manschettknappar). Vi kommer också att ha med oss en del nya smycken till mässan, vad det är kan jag inte tala om (då missar det sitt nyhetsvärde enligt pressavdelningen) men det är ett par produkter som har varit väldigt efterfrågade under året som gått.


Läderarmband med namnbricka och Rektangulära manschettknappar

Idag när jag skriver detta är det soligt i Stockholm och jag tänker sätta mig på trappen och dricka en kopp kaffe medan jag tittar på människorna som går förbi. Det är ett enkelt sätt att njuta tycker jag.


Stor Kram!!
Amanda